Smaller Logo of RWD Menu

Livingetc, February 2019

The clients from our Holland Park project wanted a child-friendly home, with space to run around practical furnishings and clutter-free surfaces. A key part of the brief was to create a really fun space for the couple’s two young boys.

For the children’s playroom, we worked alongside the architect to create a complete wall of storage, built into the joinery along with upholstered portholes as a space for the boys to play and read. We chose splashes of vibrant colour to create a real impact in the room. The climbing wall is built onto a background of black chalkboard paint, with extra support placed inside the wall to secure the hooks for climbing. For the climbing rails, we improvised by using bar handles as metal ladder rungs. We injected additional bursts of bright colour with the ‘paintball’ rug.

The room was designed to allow the children to be active but also have a space to relax. It’s an interactive, safe and playful space where the children can play all year round, come rain or shine.

Click here to view our feature in the magazine

Children's playroom climbing wall Roselind Wilson Design

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. See our Cookie Policy. If you continue to use our website, we will assume that you are happy with it. OK